Одягнувши міні-сукню з лавандовим корсетом, було легко зрозуміти, звідки співачка Firework черпала натхнення, коли вона закликала фанатів подивитися епізод American Idol, присвячений Дню матері.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Цілком очевидно, що співачка Roar черпала натхнення в рекламі American Idol на честь Дня матері, надівши міні-сукню з корсетом лавандового кольору, що нагадує стиль Мадонни 1990-х років.

Однак, в той час як корсети співачки Vogue мали тенденцію носити загострені чашки, Кеті не послідувала їх прикладу.

Дивлячись прямо в об'єктив камери спокусливим поглядом, на одному знімку було видно повне плаття, а на іншому — сміливий макіяж зірки з розкішними віями.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Її довге чорне волосся було гладко зібране у високий хвіст, а корсет співачки дозволяв їй демонструвати різні татуювання.

З засмаглою шкірою зірка хизувалася рожевими тінями для повік і висячими діамантовими сережками.

Вчора був перший день матері американської зірки. Кеті ділить свою однорічну дочку Дейзі Дав зі своїм нареченим Орландо Блумом.

Пара заручена з 2019 року. Кажуть, що пара планувала одружитися в Японії в 2020 році, але через пандемію плани були відкладені.

Мадонна
Мадонна

Зрозуміло, що пара так само улюблена, як і раніше, коли Кеті показує гігантське квіткове серце, яке залишилося чекати її після того, як вона закінчила шоу.

Підійшовши до чарівного подарунка, вона сказала: "Боже мій, ти жартуєш, Орландо Джонатан Бланшар Блум".

Кеті, уроджена Кетрін Елізабет Хадсон, віддала данину поваги своїй мамі в іншому милому пості. Незадовго до виходу в ефір "Американського Ідола"