Аліна Паш - українська виконавиця, яка "втратила" можливість представляти батьківщину на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" через скандал з незаконним відвідуванням Криму при його тимчасовій окупації.

Зараз він звернулася до шанувальників, щоб розповісти про благодійні концерти, які пройдуть в Європі, з метою зібрати кошти для українських біженців і військовослужбовців.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

"Протягом благодійних концертів Європою разом з командою "Доброго вечора! Ми із України!" нам вдалося зібрати понад 3 мільйони гривень на ЗСУ і на допомогу людям, які найбільше постраждали від війни", - пише Аліна Паш.

Окрему подяку Аліна Паш виділила польському народові. Саме з їх допомогою, на концертах, була зібрана сума в неймовірні 10 мільйонів доларів. Тому зараз виконавиця анонсувала нові концерти в Берліні, Дубліні та Празі. А ось стосовно "Євробачення-2022", виступу Kalush Orchestra вона поки ніяк не висловилася.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аліна Паш і Тіна Кароль, фото: скріншот з відео
Аліна Паш і Тіна Кароль, фото: скріншот з відео

"Як шкода, що ви не поїхали на Євробачення😢", "Краща💗", "Неймовірна Аліна💔", "Шкода, що сьогодні мій пульс не буде тремтіти від перших акордів ваших магічних "тіней" під час Євробачення...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, легендарні The Rasmus перепели Kalush Orchestra перед півфіналом "Євробачення-2022": "Наш трек в тачці"

Як повідомляв "Знай.ua", "Тіні забутих предків" вже підкорили Євробачення: у мережі показали, що спільного між піснею Аліни Паш і Руслани Лижичко

Знай.ua писав, Аліна Пашинський звернувся до України словами Тараса Петрененка, долучитися може кожен: "Нас чує світ!"