У середу, 11 травня 2022 року, на Youtube-каналі Юрія Дудя вийшло відео з російським бізнесменом Олегом Тиньковим, який був змушений продати свій бізнес і тікати з Росії.

Він опублікував антивоєнний пост і вирішив доповнити свою позицію, пояснюючи минулі вчинки. Як ми пам'ятаємо, в минулому інтерв'ю у Дудя, він розповідав, що путіна і зовсім потрібно зробити імператором, залишити його при владі ще багато-багато років і минуле. За це Тиньков пояснив, нібито - це був жарт, а рашистського президента він вважає винним у корупції в країні.

Юрій Дудь, фото: скріншот з відео
Юрій Дудь, фото: скріншот з відео

Тим не менш, це не робить його хорошим навіть незважаючи на поточну позицію - варто лише згадати, як він висловлювався про Майдан в 2014 році. Тоді він у Twitter запитував про ставлення в Україні до" Новоросії", заявляв, що наша країна є штучною, як і Ізраїль. А зараз він раптом заявив в інтерв'ю, що ми переможемо на війні проти окупантів.

- Ти в одному зі своїх постів запропонував закінчити війну, давши путіну піти. Як ти це бачиш? Розшифрувавши.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

- Я це ніяк не бачу, я хочу, щоб зупинився весь цей п*здець. Все це місиво криваве. Я проста людина, може я знову помилку зробив, прошу вибачення. Мені здається, можу сумніватися, що він зараз загнаний в кут і мені здається, якби захід був більш раціональний, може бути зробити якусь конструкцію йому, при якій не будемо його судити в майбутньому, як військового злочинця.

Олег Тіньков, скріншот: Youtube
Олег Тіньков, скріншот: Youtube

- Ти розумієш, чому це не працює? Тому що, це буде прецедентом для інших-люті, дикі, криваві. А ось колись комусь вдалося уникнути відповідальності.

- А що тепер, до Москви його дотискати і бомбити? Тоді, швидше за все, буде ядерна війна. Очевидно, так, що якщо Україна перейде... очевидно, що армія Українська сильніша сьогодні, в моменті. Їм є що захищати, вони розуміють, за що воюють на відміну від іншої сторони. Вони їх видавлять, а далі що? На цьому ж не закінчується війна. Війна як може закінчитися... вони підуть далі, до Москви. Потім путін пустить ядерну бомбу.

Нагадаємо, переможець "Холостячки" Задворний нагадав українцям, чому Тиньков не герой: "Ще 33 терміни..."

Як повідомляв "Знай.ua", "У день смерті путіна - безкоштовне шампанське": київський ресторан повторив історичну ідею 1953 року, коли помер Сталін

Знай.ua писав, автор роману "Червоний" Андрій Кокотюха передбачив, чим закінчиться серйозна хвороба путіна: "Бабла не шкодують"