Ольга Фреймут, відома в Україні виключно по телепередачі "Ревізор", поділилася досить трагічною новиною на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

11 травня 2022 року, в середу, помер герой - Максим Маєвський - Сармат, батальйон Аратта. Ольга повідомляє, що чоловік родом з її міста - з Нового Роздолу.

Ольга Фреймут. Фото: скрін youtube
Ольга Фреймут. Фото: скрін youtube

"Вдивіться в його погляд, там стільки любові. Будьте прокляті, російські загарбники! Попрощатися з Максимом можна у Львові. П'ятниця. Гарнізонний храм. Театральна, 13. 11:00 - початок відспівування. Квіти і вінки, бажано живі квіти. 11:40 - від'їзд від храму. Буде автобус. 12:00 поховання на Марсовому полі", - пише Ольга Фреймут у публікації.

І дійсно, перше, що кидається в очі, це погляд Максима. У ньому стільки добра, спокою і любові - і через це втрачати таких героїв стає важче.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Низький уклін! Царство Небесне!", "Світла пам'ять, герої не вмирають💙💛", "Боже... як шкода!", "Боже, чому ця страшна війна забирає найкращих, найвідважніших, найбільш людяних, найкрасивіших... наших дорогих, вірних, улюблених хлопців і дівчат...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Фреймут врятувала тисячі людей простою порадою: "Коли так сумуємо за Україною"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут показала божевільну росіянку в Європі, яка боролася з Україною: "Мені 70 років, ти мене..."

Знай.ua писав, "Тепер безкоштовно": Ольга Фреймут "зігріла" український народ у важкий час