Херсон вже який тиждень перебуває в окупації російських військ. Люди живуть там в "Тихому терорі" і кожен день бояться за своє життя. Адже будь-яке невірно сказане слово може коштувати їм здоров'я, а то і життя.

Нахабство окупантів рф дійшло до того, що вони вирішили навіть не проводити незаконний референум про приєднання до росії, як це зробили з Кримом, а одразу подавати прохання володимиру путіну про включення міста до складу федерації. Це відбувається через те, що кожен херсонець вважає себе українцем і не піде на незаконні референдуми навіть під дулом автомата.

Український мітинг в Херсоні. Фото: Youtube
Український мітинг в Херсоні. Фото: Youtube

Жителі Херсона не раз виходили на проукраїнські мітинги, чим одразу дали зрозуміти окупантам, що Херсон - це була, є і буде Україна.

Потролити росіян вирішив і український спортсмен і депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк. Він виклав у соцмережі фото у цікавій футболці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На чорному тлі одежі намальований херсонський знаменитий кавун, а напис свідчить: "Мій Херсон вам в рот не влізе".

А під самим фото спортсмен написав наступне: "Травень... Час переходить на футболки"

У коментарях українці не можуть натішитися:

"Футболка топ", "Все вірно", "Жан, ти наш герой", "Ніхто не сперечається", "Чітко! Дуже чітко! Доречі, Я з Херсону! Жане, ти справжній Українець! За підтримку вдячний!", "Прикольна футболка, теж таку б хотів собі"...

Нагадаємо, що Жан Беленюк показав справжнє обличчя російського спорту, рука в нацистському вітанні: "Забув букву z на грудях".

Раніше ми повідомляли, що Жан Беленюк поділився непростими буднями народного депутата.