10 травня 2022 року відбувся перший півфінал вокального конкурсу "Євробачення", де Україну представили заводні Kalush Orchestra c піснею "Stefania".

Цей хіт давно вже підспівують всі в Європі і він став негласним гімном боротьби українського наода проти військової агресі рф і путіна.

На першому півфіналі хлопці виступили чудово і розгойдали зал - до кінця пісні всі глядачі були на ногах, підспівували і танцювали під українську пісню.

Не дивлячись не незначні скандали з групою, про які повідомляв Знай.uа, поведінка хлопців у день початку конкурсу була зразковою.

Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube
Kalush Orchestra. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Відомий український музичний блогер Ваня Рассел часто викладає відео з "голим" голосом виконавця. Це той чистий голос без музики і беків, який насправді є у артиста. Так всі дізналися про те, що Юлія Самойлова (представниця росії на Євробаченні-2018) зовсім не вміє співати.

Юлія Самойлова
Юлія Самойлова

Зараз же Ваня Рассел дав можливість всьому світу почути, як насправді співають Kalush Orchestra, виклавши відео з голосом з мікрофона. Варто відзначити, що Тимофій (юнак, який виконує хитаючий приспів) виконав свою партію ідеально. Реп Олега Псюка теж був дуже чітким і навіть без музики змусив рухатися в такт.

Українці в коментарях теж оцінили виступ хлопців:

"Вокаліст супер, Шикарно...", "Тимофій - шикарний. Просто немає слів! Калуш і правда без музики зрозуміліший. Взагалі, під час виступу бігали мурахи. І як же я рада, що поїхали саме Калуш", "Це ідеально, перший раз як слухала плакала, хлопці супер молодці!", "Краще б всю пісню співав Тимофій. Хочеться слухати і слухати його", "До речі, Олег без музики стає зрозумілішим"...

Нагадаємо, що Олег Псюк з Kalush Orchestra знайшов, що сказати, вийшовши у фінал "Євробачення-2022": "Дивись, в панамі".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika і Alyona Alyona захопилися успіхом Kalush Orchestra на "Євробачення-2022": "Розриваєте".

Також став відомо про Злату Огнєвіч, Віру Брежнєва та інших: реакція зірок на Kalush Orchestra на "Євробачення-2022".