Анастасія Волочова все частіше стає героїнею всіляких скандалів, хоча раніше вона мала славу артистки балету. Не дуже успішної і дерев'яної, але все ж, артитки, яку навчала сама Майя Плісецька.

Зараз Волочкова тільки й може, що виставляти балетні "па" і кадри з тренувань у свої соцмережі. Але іноді цю "феєрію спорту" феї епохи мезозою розбавляють і кадри зовсім іншого роду.

11 травня 2022 року Анастасія опублікувала відео з пресконференції, де була присутня вона та її адвокати.

Волочкова переконує, що захищає себе і врешті-решт правда восторжествує.

"Дякую моїм дорогим журналістам ще раз і моїм доблесним адвокатам Євгену Корчаго, Тимуру Баязітову і Олегу Павлецову! Дягую, що протягом 20 років підтримуєте мене у відстоюванні правди, а вона точно на моєму боці! Незважаючи на те, що у мене сильна алергія, я приїхала і відповіла на всі ваші запитання. Правда обов'язково переможе!" - ділиться Настя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот поста Анастасії Волочкової
Скріншот поста Анастасії Волочкової

В ході цієї пресконференції Анастасія сказала, що її серце зараз вільне і вона не має наміру "сидіти, як целка".

"Моє серце зараз вільне... Коли я вийду заміж, я буду віддана одному чоловікові. Але зараз моє серце вільне, ви, мої золоті, вважаєте, що я повинна сидіти як "целка" і чекати?!",- стврерджує балерина.

Волочкова додає, що її чоловік не обов'язково повинен бути олігархом. Ним може стати і просто хлопець з села, "дроворуб", як висловилася балерина. Анастасія зізнається, що вона дуже велелюбна людина і може собі дозволити любити, кого захочеться.

Анастасія Волочкова, фото Знай.uа
Анастасія Волочкова, фото Знай.uа

Також Анастасія не упустила можливості, щоб не порівняти себе з царицею:

"Цариці, з історії якщо подивитися, вони завжди дозволяли, щоб до їхніх ніг припадали фаворити і різні чоловіки. Вони могли пізніше віддалити їх від себе. Але цариця ніколи не спускалася в болото. Я можу собі дозволити з'їздити в подорож романтичну з чоловіком, а не самій. І сама собі обрати цього чоловіка. Та неважливо, що у нього мало грошей... Може, у нього велике серце, велика широка душа і велика гідність".

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова зачинила хвіртку між ніг і перевернула Майю Плісецьку в труні.

Раніше ми повідомляли, що фея епохи мезозою Анастасія Волочкова вигнала з себе путінський дух, розтягнувши свою бувалу "годувальницю".