Талановитий кухар з Колумбії, який прославився в Україну, завдяки проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, що російські окупанти зробили з містом де він жив довгий час.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Ектор Хіменес-Браво показав кадри зруйнованого російськими загарбниками Ірпеня.

Кулінар зізнався, що вважав, це місто рідним, адже жив тут довгий час, а після приходу російської армії там залишилося багато зруйновано домівок, магазинів, аптек, заправок та багато чого іншого.

Скрін зі сторінки Ектора Хіменес-Браво
Скрін зі сторінки Ектора Хіменес-Браво

"Моє рідне місто Ірпінь! Найбезпечніше місто України, багато сімей з маленькими дітьми та сімей, які втекли від "русскава мира" та війни в Донецьку та Луганську. Я цього ніколи не пробачу! Я знаю, що кожен українець швидше загине, ніж здасться рускім терористам!!!", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво закликав світ допомагати Україні й надалі впроваджувати ще більше санкцій проти росії, аби демократія та свобода перемогла.

"Будь ласка, Світ, щодня кричи про Україну! Не здавайся! Впроваджуй більше санкцій, дай нам зброю, щоб звільнити нашу прекрасну землю від цього зла! Демократія і свобода повинні перемогти! Якщо Україна буде переможена, Європа наступна!Слава Україні!", - підсумував він.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво розповів, які зусилля прикладає для наближення перемоги: "З першого дня війни"

Раніше Знай писав, українцям нагадали, як Ектор Хіменес-Браво самовіддано допомагає країні і постраждалим у війні з росією: "Пишаємося"

Також Знай повідомляв, Ектор Хіменес-Браво пояснив росіянам, чому світ від них відвертається: "Зганьбили предків"