Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

На офіційній сторінці шоу "МастерШеф" в Instagram розмістили відеоролик, в якому розповіли про внесок Ектора Хіменес-Браво в перемогу України. Навіть незважаючи на те, що він народився в Колумбії, він вважає своїм обов'язком допомогти країні і її громадянам, які постраждали через війну, що розв'язала Росія.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Відомо, що з початку військовий дій кулінар усіма силами допомагав біженцям, співпрацюючи з волонтерськими організаціями, а кухарі в його ресторані щодня, вже протягом двох з половиною місяців, готують тисячі порцій їжі для ЗСУ, ТРО, пенсіонерів та інших нужденних.

Зовсім недавно Ектор повернувся з Польщі, де він організовував благодійні вечері для збору коштів на підтримку України. Тільки за одну з таких вечерь він зібрав понад 1 мільйон гривень і пожертвував українцям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі - instagram.com/masterchefstb/
Коментарі - instagram.com/masterchefstb/

Коментарі - instagram.com/masterchefstb/
Коментарі - instagram.com/masterchefstb/

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво розповів, які зусилля прикладає для наближення перемоги: "З першого дня війни"

Як повідомляв Знай.uа, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво осоромив росіян на весь світ: "Скоро в Україні буде 2 перемоги, а у вас жодної"

Також портал Знай.uа писав, що Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" закінчив усі справи у Варшаві і вже поспішає на допомогу Києву: "Я сумував"