Тимум Мірошниченко - український журналіст і телеведучий, який з 2005 року коментує всі конкурси Євробачення.

У 2009 році він навіть разом з Ані Лорак вів Дитяче Євробачення, а в 2013 робив те ж саме з Златою Огнєвіч.

Відзначимо, що на весіллі у Ані Лорак і у Мурата Налчаджиоглу в Туреччині ведучим був також Тимур.

Тимур Мірошниченко на весіллі у Ані Лорак і Мурата
Тимур Мірошниченко на весіллі у Ані Лорак і Мурата

Не обходили стороною Тимура і казуси, в 2011 році в першому півфіналі на початку виступу представниці Норвегії Стелли Мвангі Тимур нецензурно висловився в бік технічної служби. На початку півфіналу багато країн зазнавало проблеми зі звуком і Україна не стала винятком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У 2022 році невдача наздогнала Тимура на Нацвідборі, коли він озвучив бали глядацького голосування і заплутався в них.

Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube
Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube

Нещодавно Тимур вийшов на зв'язок в ефірі "Сніданок з 1+1" і розповів, як напередодні пройшло коментування першого півфіналу "Євробачення", чи складно йому коментувати виступи і чим для нього особливий конкурс цього року.

Тимур захопився тією атмосферою, яка панувала на конкурсі і йому дуже сподобалося, як вибухнув оплесками зал після того, як оголосили, що Україна проходить у фінал "Євробачення".

Ведучі попросили Мірошниченка винести факт війни в Україні за дужки та прокоментувати виступ наших гостей.

"Скажімо так... Я думаю, що до 24 лютого ми все одно входили в топ-5. А півфінал показав, що Калуш точно в топ-3 за якістю, постановкою і за піснею. Додатковий фактор героїзму додає тих балів, яких могло б не вистачити для перемоги",- переконаний Тимур.

А ось на рахунок суддів Мірошниченко не впевнений і вважає їх нашими головними суперниками, адже вони оцінюють сам номер, пісню і вокальні дані. Вони не будуть додавати в оцінки співчуття країні.

"Я думаю, що навіть якщо сумарно по журі ми не займемо перше місце, то тої кількості голосів глядачів по всій Європі, мені здається, повинно вистачити, щоб перекрити цю прогалину від журі",- заспокоює телеведучий.

Нагадаємо, що Тимур Мірошничеко зізнався, чому переплутав бали у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2022.

Раніше стало відомо, що Тимур Мірошниченко розповів про найбільше горе українців, про це не можна мовчати.