Після початку війни українська співачка Ольга Полякова дала інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак. Зазначимо, що Собчак завжди виступала за правду, але в цій війні, очевидно, злякавшись за своє життя, стала висвітлювати війну в нашій країні дуже спотворено.

Сама Оля Полякова отримала дуже багато негативних відгуків після цього інтерв'ю і в ході розмови з Анатолієм Анатолічем і Лілею Ребрик в "Ранок з Україною" розповіла про мотии свого вчинку.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Відзначимо, що співачка перейшла на українську мову.

"Я вважаю цей негатив недоречним. Якщо я можу переконати хоча б одну людину, яка не візьме автомат і не прийде в мою країну вбивати, значить я все роблю правильно",- переконана "Королева ночі".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ходили чутки про те, що Собчак порізала інтерв'ю Олі і знову представила всю інформацію так, як їй це вигідно, але Полякова стверджує, що це не так і Ксенія виклала все в тому обсязі, в якому і була розмова.

"Мені було дуже важливо донести всю правду на величезну російську аудиторію. У мене ж багато і родичів, і мама була в Москві. І вона каже, що знайти інформацію неможливо. А у неї (Ксенії Собчак, - прим.ред) величезна російська аудиторія, яка мала можливість почути правду з перших вуст. Ось жінка з двома дітьми їхала 40 годин, її подругу розстріляли... Я все розповіла, що сталося конкретно з нами".

Нагадаємо, що Олі Поляковій заборонили співати у Німеччині, Маша Єфросиніна була поруч.

Раніше стало відомо, що Оля Полякова показала несамовитий біль маленької дівчатка з Азовсталі.