Лілія Ребрик - українська актриса і телеведуча, яка часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 777 тисяч чоловік.

Зараз вона виставила кумедний фрагмент їхнього спілкування з Анатолієм Анатоличем. Лілія Ребрик зазначає-періодично шкодує, що не лається ні по телебаченню, ні в житті.

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

"В ефірі взагалі на таке табу. Але ж як іноді хочеться! Сьогодні в @ranok_ua, наприклад, народилися вислови: "РИГАЧКА СВІТУ", "ШМАКОДЯВОЧНІ ДРИСТУНИ", "РАШИСТСЬКІ УШВАРКИ". Включаємо колективне мислення! Накидайте синонімів" міцних слівець " про самі знаєте чию армію! Розширюю свій словниковий запас!",- пише Лілія Ребрик.

- У мене ці... російська армія - довб**би-довб**би, але не можу такого по телевізору говорити, тому не буду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

- Почекай, російську армію можна назвати "ригачка світу".

— ТОВ, Лілечка, дуже мені подобається, спасибі. Я собі запишу.

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

"Наша українська, маленька, чарівна принцеса - так тримати☺️ Слава Україні", "Лілія у Львові, а Анатолій Анатоліч звідки говорить?! З Києва?!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "після гастролей визволителів": Лілія Ребрик показала, як окупанти розбомбили Київ

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika захотіла усиновити дитину після пологів з Сергієм Середою, але не може: "Дати майбутнє"

Знай.ua писав, Лілія Ребрик зважилася на несподіваний через Євгена Клопотенка: "На шпагаті заради..."