Євген Клопотенко - переможець 5 сезону кулінарного шоу"МастерШеф". Зараз йому 35 років і він є співзасновником ресторану "Сто років тому вперед", засновником соціального проєкту "Нове шкільне харчування" зі зміни культури харчування "Cult Food".

За його рецептами готують багато господинь і господарів України, а сам Клопотенко з початку війни взявся щосили допомагати Україні наблизити перемогу над росією і путіним.

Євген Клопотенко, скріншот
Євген Клопотенко, скріншот

Багатьох цікавить питання, чи вільне серце такого досвідченого кулінара і бізнесмена. І, на розчарування багатьох дам, Євгеній вже знайшов свою половинку. Про це стало відомо в інтерв'ю переможця "МастерШеф" проєкту "Розмова".

"В останні 3 тижні я познайомився з однією дівчиною... І це... Я не знаю, можу у неї запитати".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цей момент Євген взяв телефон і набрав якійсь Валерії.

"Валерія-Валерія, мовчіть... Нічого не кажіть. У мене інтерв'ю зараз, запитали чи у мене вільне серце. Ти можеш зараз покласти трубку і зробити вигляд, що зв'язок пропав або просто скажи, зайнято моє серце чи ні. Говори"Так"",- і дівчина радісно підтвердила інформацію і запитала, чи претендує хтось.

Євген Клопотенко, фото Знай.uа
Євген Клопотенко, фото Знай.uа

Клопотенко визнав, що це не закоханість, просто йому зараз добре і він ще не знає, що з цього вийде.

Далі ведучий Сергій Лиховида запитав у Євгена, чи це дівчина із західної частини України. На що Клопотенко відповів заперечно.

"Ні, це не західноукраїнська краля... Західноукраїнські крали такі виховані, що поки вкрадуть серце... То потрібно з батьками, до церкви... Це дуже довго... В останні 3 тижні в моєму серці оселилася Валерія",- уклав шеф-кухар.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Клопотенко знайшов причину, чому Україну "прийняли" до ЄС вже зараз.

Раніше ми повідомляли, що Євген Клопотенко показав вигляд зі свого з вікна і розповів про дивацтва.