З перших днів повномасштабної війни Даша Астаф'єва підтримує українців та українських захисників. Дівчина зараз активно займається волонтерством та робить все від неї можливе. На знак подяки воїни ЗСУ підготували для неї сюрприз.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Даша Астаф'єва поділилася знімком снаряда з автографом. Українські захисники написали на ньому "Від Даші Астаф'євої". Зірка зізналася, що подібний автограф отримала вперше у своєму житті.

Фото зі сторінки Даші Астаф'євої
Фото зі сторінки Даші Астаф'євої

Зірка зізналася, що постійно думає про тих хто боронить Україну та додала, що особисто для неї кожен, хто лишився і робить свою справу в Україні – назавжди герой.

"Постійно думаю про чоловіків які нас боронять. Що багато з них - це звичайні хлопці, які змушені були взяти зброю в руки, та захищати свої родини, країну. Творити нову історію, МИР. Світ, який захищається від "русскава міра" назавжди буде перед очима. З цими жахіттями та незабутніми кадрами горя які лишили після себе орксєяне.. Для мене особисто, кожен, хто лишився і робить свою справу в країні назавжди герой!", - зазначила Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У відповідь військовим Даша зробила для них знімок, на якому вона тримає у руці картоплину, додавши: "На другій фотці моя атвєтка".

Фото зі сторінки Даші Астаф'євої
Фото зі сторінки Даші Астаф'євої

Нагадаємо, Даша Астаф'єва, зціпивши в обіймах своїх улюбленців, напросилася на компліменти: "Ну як можна не закохатися"

Раніше Знай писав, Даша Астаф'єва притиснулася до стіни, показуючи трусики на користь воїнів ЗСУ: "Ось це сильно"

Також Знай повідомляв, Даша Астаф'єва відкинула картоплю і навела марафет заради ЗСУ - Полякова залишилася в захваті: "Яка ти богиня"