Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій профіль в соцмережі Instagram і частеньно присвячує фанатів в найвідвертіші подробиці свого життя, за якою стежить понад 560 тисяч чоловік.

Даша Астаф'єва розмістила кілька фотографій зі своїми улюбленцями - з собаками породи Сіба-іну на прізвисько Чіча і Луна. Судячи з усього, знімки були зроблені під час їх прогулянки. У кадрі артистка позує на тлі дерев і сидячи на траві в спортивному костюмі, без макіяжу і зачіски.

Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва

У підписі до публікації Астаф'єва попросила українців залишатися вдома в найближчі дні, до 9 травня. Як відомо, російська влада на цю дату планує щорічне проведення парадів та інших заходів на честь дня перемоги у своїй країні, і очікувати від окупантів можна чого завгодно. Також співачка підкреслила, що не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

"Друзі, ми дуже просимо вас залишатися вдома наступні дні, та бути уважними до повітряних тревог!Бережіть себе та близьких 🙏", - написала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили, як красива співачка і її улюбленці.

Коментарі - instagram.com/dariia_astafieva/
Коментарі - instagram.com/dariia_astafieva/

Коментарі - instagram.com/dariia_astafieva/
Коментарі - instagram.com/dariia_astafieva/

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, як буде лупити Сабурова і отримувати від того задоволення: "Ти х*йло **аноє"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва показала, як працює до сьомого поту на благо України: "Історія мого життя"