Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій профіль в соцмережі Instagram і частеньно присвячує фанатів в найвідвертіші подробиці свого життя, за якою стежить понад 570 тисяч чоловік.

Даша Астаф'єва приєдналася до флешмобу, яку придумала українська телеведуча Леся Нікітюк. Він полягає в тому, що знаменитості приводять себе в порядок і наводять красу, з метою підняти бойовий дух ЗСУ. Артистка зробила мінімальну зачіску, намалювала довгі стрілки на очах і підвела губи яскраво-червоною помадою. Зовнішній вигляд співачки дійсно ефектний і бійці напевно оцінять її старання.

Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот з Instagram, Даша Астаф'єва

Астаф'єва у відеоролику також звернулася до військових, які день у день ризикують своїм життям і захищають рідну країну від окупантів, і заявила, що всі українські жінки їх дуже чекають, в цілості і неушкодженості.

"Хлопці, я хочу, щоб ви знали, що ми вас чекаємо і віримо в вас. Ви у нас найкращі. Будь ласка, залишайтеся живими, повертайтеся до своїх сімей і до тих, хто вас чекає. Ми вас дуже любимо і дякуємо", - сказала артистка на відео.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Користувачі соцмережі засипали дівчину компліментами, а деякі вирішили навіть наслідувати її приклад і зняти подібне відео. Співачка Оля Полякова, дизайнер Катя Сільченко і телеведуча з росії Катерина Варнава також не втрималися і відзначили, наскільки красива Астаф'єва.

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/
Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/
Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Нагадаємо, Даша Астаф'єва, зціпивши в обіймах своїх улюбленців, напросилася на компліменти: "Ну як можна не закохатися"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Астаф'єва показала, як буде лупити Сабурова і отримувати від того задоволення: "Ти х*іло **аноє"

Також портал Знай.uа писав, Даша Астаф'єва, Маша Єфросиніна, Хіменес-Браво та інші: які зірки України готові віддати все заради перемоги