Коли в українців пройшли перший страх і паніка з початку війни, яку оголосила нам росія 24 лютого 2022 року, всі стали сподіватися на швидке повернення Криму і окупованих частин Донбасу.

Кожного разу здається, що ось скоро вже Шахетр зіграє переможний мат на Донбас-арені, а всі ми вирушимо в Євпаторію на відпочинок.

Однак, є і не так оптимістично налаштовані люди, як наприклад переможець 5 сезону кулінарного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко, фото Знай.uа
Євген Клопотенко, фото Знай.uа

В інтерв'ю проєкту "Розмова" він висловив думку, що Україна зможе повернути Крим і Донбас тільки через 10 років.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Коли ми поміняємо наше суспільство, зрозуміємо і виховаємо себе сильнішими, ніж росія. Вони підпишуть мирний договір і віддадуть нам наші території. І ми заберемо їх, і трохи Бєлгорода заберемо, і, власне, станемо такою державою. Потім ми з цим змиримося, будемо жити-жити... Через 20 років вони стануть сильнішими і знову нападуть. І ми так будемо жити весь наш час, поки не налетять інопланетяни і нах*р не знищать Землю. Ось такий мій прогноз на найближчі 10 тисяч років",- розклав по поличках Клопотенко.

Євген Клопотенко впевнений, що перемоги не буде, тому потрібно вже зараз робити все те, що ви хочете зробити і не чекати до "перемоги", щоб не було занадто пізно.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко представив свою дівчину Валерію і попросив її сказати "так": "Потрібно до церкви".

Раніше ми повідомляли, що зірка "МастерШеф" Клопотенко знайшов причину, чому Україну "прийняли" в ЄС вже зараз.