Батьки маленьких українців з початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року зіткнулися з тим, що їм довелося пояснювати дитині, чому і хто стріляє, навіщо потрібно ховатися в укриття, чи погані росіяни і чому жителі рф нас так ненавидять.

Жителі східної частини України переживали це з 2014 року, поки росія вела там бойові дії, але зараз вже кожна дитина задає такі питання. І найголовніше питання від малюків: "Коли закінчиться війна?".

Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube
Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube

Дружина телеведучого Андрія Бєднякова, акторка Анастасія Коротка з 6-річною донькою Ксенією на період війни в Україні, як і багато українців, виїхали за кордон. Після двох місяців боротьби ЗСУ з рашистською навалою багато хто вирішив повертатися додому. Незважаючи на всі застереження влади країни.

Сім'я ведучого проєкту Нового каналу "Де логіка?" і "Орел і Решка" поки залишається за межами України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Я не знаю, коли вони повернуться. Звичайно, як і всі, хочуть додому, - розповів Андрій Бєдняков в інтерв'ю проєкту"Слава+". – Ксенія постійно запитує, коли закінчиться війна. Каже: "Хочу додому, хочу в свою кімнату, хочу до своїх друзів, в школу, на дитячий майданчик". Я їх зупиняю. Вважаю, що поки не потрібно, адже не прихильник того, що зараз всі люди повертаються додому. Звичайно, всім хочеться в свій дім, всі хочуть побачитися з друзями, погуляти по рідних вулицях. Але ще рано."

Родина Андрія Бєднякова
Родина Андрія Бєднякова

Андрій Бєдняков зізнався, що навіть не загадує, коли в нашій країні стане досить безпечно, щоб його сім'я повернулася додому.

"Не ставлю собі дедлайнів, тому що це пастка, - каже він. – Ця війна привчила до того, що дати не потрібні. Я оптиміст, але хочу, щоб переважав реаліст. На мій погляд, дійсно додому їхати рано. Якщо у Вашому місті відносно спокійно, це не говорить про те, що по всій Україні теж. На жаль, ні. Це зараз величезна проблема людей, які думають, що війна далеко. І я це навіть не про тих, хто живе в Європі чиросії. У нас також є ті, хто вважає, що війна "десь там". Ні! Війна тут."

Андрій Бідняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бідняков. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков розповів, що пишуть йому росіяни і "дав їм по шапці".

Раніше стало відомо, що Андрій Бєдняков показав, як росіяни після бомбардування Маріуполя веселяться 9 травня, відзначаючи перемогу.