Українська співачка Оля Полякова провела серію концертів по Європі. У Німеччині на її концерті певною ведучою була і подруга Маша Єфросиніна.

В одній з перерв між піснями "Королева ночі" поділилася своїм маленьким секретом.

"Я вже по 10-15 разів була скрізь.. Тепер я хочу збирати стадіони по всій Європі і щоб всі люди підспівували мої пісні",- озвучує свої колишні бажання, задумані на Новий Рік, артистка.

Але ці її мрії збулися дуже сумним чином - в Україні почалася війна, яку оголосила росія і тепер Оля і правда їздить по Європі, бере участь у благодійних футбольних матчах, співає гімн України і повні стадіони їй підспівують.

Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знай.uа
Оля Полякова на концерті в Німеччині, фото Знай.uа

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мрія збулася, але якою ж ціною? Тому Оля Полякова дає дуже правильну пораду:

"Я про те кажу, що Всесвіт нас чує, але потрібно конкретизувати, дівчатка".

На цьому ж концерті відбувся і солодкий дружній поцілунок Олі Полякової і Маші Єфросиніної. Всім відомо, що вони давно дружать і навіть запустили власне шоу "Дорослі дівчатка", де діляться своїми жіночими секретами. І цей поцілунок тільки підтверджує їх тепле ставлення один до одного.

Нагадаємо, що Оля Полякова після заборони співати перейшла на українську для Ребрик і Анатоліча.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова показала несамовитий біль маленької дівчатка з Азовсталі.