Через війну, яку розгорнула росія проти України багато громадян залишилися без роботи. Українські зірки також не є винятком.

Наприклад Григорій Решетник був ведучим більше 5 шоу на телеканалі СТБ - це одні з найпопулярніших телевізійних проєктів, наприклад шоу "Холостяк". Також він вів дорогі заходи, мав рекламні інтеграції на своїй сторінці в Instagram. В один день всі його джерела доходу зупинилися. Що планує робити телеведучий далі? Про це він розповів в інтерв'ю проєкту "Розмова".

Григорій Решетник, фото Знай.uа
Григорій Решетник, фото Знай.uа

"Скажу відверто, зараз не розумію, куди рухатися. Зараз такий режим очікування. Коли ти не заробляєш, у тебе троє дітей, дружина і батьки, ти можеш економити і вірити в те, що війна скоро закінчиться і з'являться якісь доходи. У мене залишилася квартира, автомобіль, речі, будинки - я намагаюся про матеріальне не думати",- зізнається телеведучий.

На питання про те, чим він може ще заробляти крім того, як бути ведучим, Решетник чітко відповідає - всім.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я роботи не боюся. Я пас корів, я готував варення, я з 15 років торгував на ринку ковбасними виробами. Я хочу займатися тим, що вмію найкраще, тому я хочу поборотися за свою професію. Але якщо станеться так, що я стану водієм, сторожем, будівельником. то я піду заради своїх дітей. З війною ми повинні зрозуміти, що ми можемо освоїти нові професії"- оптимістично розмірковує Григорій.

Нагадаємо, що Григорій Решетник показав чудову сімейку з дружиною і трьома маленькими красенями.

Раніше ми повідомляли, що дружина Григорія Решетника жорстко засудила Таїсію Повалій за концерт у росії.