В Україну в кінці квітня 2022 року приїхала голлівудська акторка Анджеліна Джолі, яка своїм візитом змусила Тіну Канделакі, Рогозіна і всю росію трястися від заздрості і ненависті.

Володимир Путін спробував позмагатися з Україною і відправив до поранених військових гумориста Євгена Петросяна, а до переляканих жителів межуючих з Україною областей - Костю з серіалу "Вороніни".

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Зараз же російська влада пішла ще далі і вирішила "підтримати" російських військових у так званій "ДНР". Хто ж з артистів вирушив розважати вбивць українців, ґвалтівників малолітніх дітей та крадіїв пральних машинок? Їх імена ми всі давно знаємо і почули знову в спеціальному сюжеті "Сніданок з 1+1".

Григорій Лепс радісно завітав на тимчасово окуповану територію, чим похвалився в соцмережах. Судячи з вокального настрою недоартиста він вже трохи пригубив "чарку горілки на столі".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Сподіваюся, ми трохи відвернемо їх від цих важких буднів" - говорить Лепс.

А до того Григорій відвідав госпіталь в Луганську і віддав війсковим рф диски зі своїми піснями. Щедрість, яка не знає меж.

Григорій Лепс, фото: Instagram
Григорій Лепс, фото: Instagram

Засвітилася на Донбасі акторкаа Анастасія Макєєва (знімалася в серіалах "Нюхач", "Втеча-2", "Анна Кареніна. Історія Вронського"), співак Денис Майданов і Лариса Доліна.

Дитинство і юність останньої пройшли в Одесі, але зі своєю пропутінською позицією вона явно визначилася. Разом з актором Дмитром Дюжевим (Космос з серіалу "Бригада") вона побувала біля пам'ятника жертвам фашизму на Донбасі.

Лариса просто стояла поруч, а Дюжев поклав квіти і показово перехрестився.

На концерті ж Дмитро Дюжев став перед публікою на коліна зі словами "Вибачте, якщо що".

Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d
Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d

Нагадаємо, що Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська і навіть Лариса Доліна: у Мінкульті вирішили не пускати посібників путіна до України.

Раніше ми повідомляли, що оголений Григорій Лепс зі стрижкою каре і величезним хрестом налякав видом.