Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик розповіла, як можна називати армію російських окупантів, не використовуючи при цьому лайку.

Як замінити лайку на цікавіші вислови та різноманітними свою мову Лілія Ребрик розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Лілія Ребрик зізналася, що під час ефірів "Ранок з Україною" не можна використовувати лайку, як і в принципі на телебаченні. Саме тому вона разом зі своїм напарником Анатолієм Анатолічем вигадала кілька цікавих фраз, якими можна називати окупантів.

Скріншот допису Лілії Ребрик
Скріншот допису Лілії Ребрик

"Інколи шкодую, що я не лаюся ані в житті, ані по телебаченню. В ефірі взагалі на таке табу. Але ж як інколи хочеться!!! Сьогодні народилися вислови: "РИГАЧКА СВІТУ", "ШМАКОДЯВОЧНІ ДРИСТУНИ", "РАШИСТСЬКІ УШВАРКИ", - зазначила Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До того ж телеведуча попросила і своїх шанувальників запропонувати кілька цікавих варіантів того, як можна було б назвати російську армію.

"Трясогузові блазні, гаспиди болотні, йолопи пикаті🙌", "Шмакодявочні дристуни" - то є сила!!!", "Глисти недорозвинені і шизоїди!!! Ось що таке расія", "Орки-москалі смердячі 🤮", "НЕЛЮДИ то є істинна чиста правда", - зазначили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Лілія Ребрик наважилася на неочікуване через Євгена Клопотенка: "На шпагаті заради..."

Раніше Знай писал, напарниця Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик зворушливо зізналася у коханні: "Люблю кожен твій..."

Також Знай повідомляв, Лілія Ребрик наважилася на неочікуване через Євгена Клопотенка: "На шпагаті заради..."