Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася кумедним відеороликом того, як вони у прямому ефірі "Ранок з Україною" готували за рецептом зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка.

Ведучі Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч продовжили знімати навіть під час війни програму "Ранок з Україною", однак у дещо зміненому форматі. Тепер замість студії вони використовують свої домівки, а зв'язуються по відеозв'язку.

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

Цього разу вони вирішили приготувати салат зі знаменитим ресторатором Євгеном Клопотенком. Для цього весняного салату потрібні були листочки кульбаби, адже ресторатор переконаний, що їх можна використовувати замість звичної всім руколи. Аби зібрати все необхідне, вона вирішила у свій садок.

"Це буде салат з кульбабок, більше того, там є кропива. От бачите... Слухайте, а давайте я на шпагаті буду заради кульбаб", - іронічно зазначила Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик, скріншот
Лілія Ребрик, скріншот

Після цього телеведуча все ж вирішила спробувати, те що назбирала у садку. І дійсно виявилося, що листочки кульбаб дуже схожі за смаком на руколу.

"Салат з кульбабами та кропивою від Євгена Клопотенка, шпагат, який нагадав про спорт, милі підколки від Толіча… все це хай і на кілька хвилин, та все ж повертає до мирного життя... дарує усмішку. І це надзвичайно цінно!", - зазначила Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще