Шанувальники зірки реаліті-шоу порівняли більш свіжі знімки Кім з виявленим кліпом її молодшої особистості до пластичної операції, щоб побачити, наскільки вона змінилася.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Знайдений кліп Кім Кардашьян в підлітковому віці змусив шанувальників захоплюватися тим, якою красивою вона була до пластичної операції.

Кім, тепер мати чотирьох дітей, завжди ухильно відповідала на питання, чи робила вона пластичну операцію, але широко визнано, що у зірки реаліті-шоу вона була.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У відеокліпі TikTok, запозиченому з Entertainment Tonight, Кім зображена як учениця старшої школи, що прямує на танці в старшій школі.

Свіжа і життєрадісна, вона сильно відрізняється від сьогоднішньої Кім.

Тим не менш, схоже, вона завжди була сповнена рішучості встати перед камерою, коли давала інтерв'ю на танцях, запитуючи: "Ви записуєте це? Тому що я сподіваюся, що ви робите, щоб ви могли бачити мене, коли я стану знаменитою і старше. Ти пам'ятатимеш мене... цю красиву маленьку дівчинку".

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Коли оператор збирається піти, Кім незадоволена і дзвонить: "Вибачте, ви йдете?"

Вона представилася: "Мене звуть Кім Кардашьян, я найкрутіша людина в цьому класі".

Шанувальникам сподобалося заглянути в життя молодої Кім, і безліч передплатників похвалили її зовнішність.

Нагадавши, Кім Кардашьян зізналася, що боїться залишитися без волосся після перетворення в Мерелін Монро.