Відома українська співачка Оля Цибульська показала, як міркує з маленьким сином Нестором на філософські теми. Відповідний ролик зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Співачка Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі і частенько радує шанувальників новим контентом. Так, зірка неодноразово показувала свого сина Нестора, зокрема хвалилася, що він замінює їй перукаря. Цього разу вона ще раз довела, що її син розвинений не по роках.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, Оля Цибульська зазначила, що вона з Нестором вирушила в дорогу. Під час шляху її син вирішив віддати перевагу не іграм, а розмови з мамою. Як виявилося вони вирішили обговорити досить складну і складну тему - кохання. Очевидно одне, що з таким розумним сином співачці не буває нудно ніколи.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Знову дорога. Замість гри Нестор вирішив поговорити про кохання. Чому вона виникає між людьми і чому пропадає", - підписала публікацію Оля Цибульська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, автор "Квартал 95" Валерій Жидков зізнався у власному безсиллі: довелося проміняти квартиру на вагон під землею.

Також наш портал інформував, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "Хдатні тільки на шлак".

Крім того, ми повідомляли, червоне, біле і чорне: ведуча "Євробачення-2022" Лаура Паузіні змінила три наряди від Alberta Ferretti під час другого півфіналу