Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 Міхаель Бен-Давид зі старту конкурсу дуже підтримує Україну.

На жаль, він не пройшов у фінал, але подарував море любові і підтримки українцям.

Міхаель ще до старту пісенного конкурсу заявляв, що Україна "повинна виграти все". Цим він явно натякав, що не тільки "Євробачення", а й війну з росією, яка нахабно і безцеремонно вторглася на нашу територію.

"Всі говорять про те, що Україна повинна бути на першому місці на Євробаченні. І я кажу, що це ніщо. Вони повинні виграти все. Вони повинні перемогти і відвоювати свою країну. Не тільки Євробачення. Тому що ніхто не розуміє, через що вони проходять зараз. Це дуже важко і я сподіваюсь, що це скоро закінчиться",- підтримав нас Бен-Давид.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

@_nkl2

♬ Буде весна - Max Barskih

У Щоденниках Євробачення, які виходять на каналі "Суспільного" є також зворушливе звернення представника Ізраїлю до всіх українців, він ледве стримав сльози, коли зізнавався в коханні нашій країні.

"Вся моя сім'я там живе. Ти знаєш, моя мама розмовляє українською, але я її не знаю. Я знаю російську. Моє серце з вами, я вас обожнюю. Тримайтеся, я вас люблю дуже. Тримайся, моя красуня (звернення до ведучої - прим.ред). Я вас люблю",- сказав співак і почав співати рядки пісні Stefania.

Потім він поспішив піти, так як, як він сам сказав, він зараз розплачеться.

@ogaeukraine

@anntulieva @Eurovision Ukraine official @michaelbdd 💙💛 #eurovisionstandswithukraine🇺🇦 #євробачення2022 #kalushorchestra #kalush #michaelbendavid #escitaly #esc #eurovisionsongcontest #славаукраїні #ogaeukraine #ogae #всебудеукраїна🇺🇦💙💛 #євробачення2022калуш

♬ оригинальный звук - OGAE Ukraine

Нагадаємо, що Євробачення-2022 піддалося серйозній критиці: "Півфінали сфальсифікованно?".

Раніше ми повідомляли, як насправді звучали Kalush Orchestra на Євробачення-2022: у трансляції цього не показали, Тимофій підкорив.