Молода дружина Народного артиста України Віктора Павліка Катя Репяхова після повномасштабного вторгнення росії змушена була виїхати закордон аби перевезти свого маленького сина Михайла у безпечне місце. Для цього Репяхова обрала Ізраїль.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Катя Репяхова зізналася, що саме ця країна займає окреме місце у її серці. Молода дружина Павліка дуже вдячна цій країні за теплий прийом та можливість бути у безпечному місці з дитиною, поки в Україні війна.

Катя Репяхова, фото з instagram
Катя Репяхова, фото з instagram

"Дорогий мій Ісраель, для тебе в моєму серці є окреме місце. Після моєї неньки, любов до тебе…🇮🇱 P.S. я не помилилась. Я написала так, як Ізраїль звучить на івриті. Є такий вислів Ерец Ісраель", - зазначила Репяхова.

Катя Репяхова, фото з instagram
Катя Репяхова, фото з instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Блогерка вирішила поділитися зі своїми підписниками кількома кадрами з прогулянки Ізраїлем, а також трішки розповісти про цю країну:

"Ерец-Ісраель - це біблійна Земля обітована, Ханаан (Фінікія). По Біблії Ханаан - земля, обітована Богом Ізраїлю. Кордони Ерец-Ісраель визначаються формулою у формулі обітниці Аврааму та Ісааку межі дарованої їх потомству країни позначені "від річки Єгипетської до… річки Євфрат", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Катя Репяхова згадала "Чорнобривці" Віктора Павліка, під яку ридали всі: "Тв*рюки вкрали все"

Також Знай писав, молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова в Ізраїлі засумувала за довоєнними часами: "Я шалено..."

Раніше Знай повідомляв, дружина Віктора Павлика Репяхова знайшла свою мету на Землі, обіймаючись з синочком біля фонтану: "Я тут для того..."