Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова повернулася до своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 160 тисяч людей, з новим відео, в якому вона відобразила своє насичене довоєнне життя.
Всі ці моменти збереглися в пам'яті її смартфона - вони з різних міст, включаючи Одесу, Київ, Львів, Івано-Франківськ, Буковель, Полтаву та інші.

Скрін з instagram Каті Репяхової
Скрін з instagram Каті Репяхової

"Я була в кожному обласному центрі України. Я на власні очі бачила Чорнобаївку, Маріуполь, Ізюм, Волноваху, Ірпінь, Бучу... скрізь ми були з концертами...❤️ Я на власні очі бачила, як у Донецькій, Луганській, Херсонській, Миколаївській областях люди співали в унісон "Чорнобривці" і плакали!", - пише Катерина Репяхова в публікації.

Підсумувала публікацію вона думкою, що лише рідна душа може творити велике на території нашої країни.

Катя Репяхова з сином, фото з Instagram
Катя Репяхова з сином, фото з Instagram

"Чудові слова🙏", "Ті тварі, в українців, все вкрали! У когось життя, у когось рідних найулюбленіших, у когось житло, у інших мрії, у наших манюнь, вкрали дитинство, у батьків вкрали старість! Але вони ніколи не зможуть вкрасти у нас нашу любов до нашої України!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Репяхова здивувала проникливим зізнанням, навіть Віктор Павлік не стримався: "Це все"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Репяхова показала, як заспокоює примхливого сина від Віктора Павліка: достатньо однієї пісні

Знай.ua писав, Катя Репяхова усамітнилася в кущах і показала, як знімає напругу: "Стало легше"