14 травня 2022 року відбувся фінал вокального конкурсу "Євробачення", в якому Україну представляла група Kalush Orchestra з піснею "Stefania".

Цей трек став негласним символом геройхеской боротьби українського народу проти жорстокої і вбивчої окупації наших територій росією.

Вся Європа в один голос співала Стефанію, танцювала і співпереживала Україні.

"Суспільне" також вирушили в Турин (Італія), щоб підтримати Kalush Orchestra і показати все закулісся Євробачення.

Kalush Orchestra, фото з instagram
Kalush Orchestra, фото з instagram

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У рубриці "Ciao, Євробачення" після першого півфіналу журналістам навіть вдалося знайти двійника Вєрки Сердючки. Чоловік в костюмі Вєрки з Євробачення-2007, з легендарною зіркою на голові і пляшечкою в руці розповів про те, що він божеволіє від українців.

"Я підтримую українців на сто відсотків. Я не проміняю цю підтримку ні на що у світі. Це важливо, що всі зараз підтримують Україну. А росія - це суцільна пропаганда. Їм немає виправдання ні в якому з Всесвітів. Я з Норвегії, але я ніколи, ніколи, ніколи не допущу думки про співпрацю з рф. Цей костюм, цей одяг на честь українців",- поділився чоловік.

Нагадаємо, що Андрій Данилко розповів, як народилася легендарна фраза Вєрки Сердючки: "Тоді йдіть в пі**у".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко заявив, що Вєрка Сердючка змінюватиметься.