Відома українська виконавиця і фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, крім іншого є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч осіб.

Ні для кого не секрет, що саме Аліна Паш повинна була представляти Україну на "Євробаченні" цього року. Але через скандал з незаконним перетином кордону з окупованим Кримом пару років тому співачку дискваліфікували. Замість неї поїхали її головні конкуренти - гурт Kalush Orchestra, який якраз таки і переміг у фіналі конкурсу, який відбувся 15 травня.

Kalush Orchestra, фото з Євробачення 2022
Kalush Orchestra, фото з Євробачення 2022

Як з'ясувалося, співачка все ще "залишається тотальним ворогом для певного кола суспільства". Вона розмістила відвертий пост, в якому розповіла про цькування хейтерів. Дівчина нагадала, що намагається робити все можливе для перемоги України та її постраждалих громадян, але деяким цього недостатньо. Більш того, вона підкреслила, що давно усвідомила свої помилки минулого і вибачилася.

"Стараєшся робити все що можеш для України, визнаєш і перепрошуєш за помилки минулого, але все одно залишаєшся тотальним ворогом для певної публіки, бо вочевидь до справжніх ворогів дотягнутись важкувато, а так є розрада – завжди можна вколоти свого улюбленого антигероя на трендах соцмереж. І закривати очі на гірші і свідомі прояви інших діячів, бо не модно", – висловилася артистка.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Аліна Паш зазначила, що так працює громадська думка та інтернет. За її словами, вона розуміє, чому так відбувається і вже давно приймає хейт в свою сторону.

"Та нічого, товариство, всі Ми навчимося бачити ширшу картину, дивитися в деталі, визнавати помилки і вибачати одне одного, бо це ознака сильного й свідомого суспільства, яким Ми точно стаємо, за яке зараз відчайдушно боремось", - зазначила співачка.

Нагадаємо, Kalush Orchestra підірвали Євробачення і закликали врятувати "Азовсталь": Stefania посіла перше місце

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Паш "проігнорувала" Kalush Orchestra на Євробачення-2022 заради своїх концертів: "Шкода, що не поїхали"

Також портал Знай.uа писав, що легендарні The Rasmus перепели Kalush Orchestra перед півфіналом "Євробачення-2022": "Наш трек в тачці"