Українська співачка, як і багато інших зірок шоу-бізу, Тіна Кароль займається громадськими місіями, вона їздить світом та заявляє про Україну. Цього разу Кароль поїхала до Японії з місією громадського посла.

Співачка відвідала Хіросіму, яку 77 років тому було знищено вiд атомноï бомби. Про це повідомили у офіційному фан-акуаунті співачки в Instagram.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Тіна Кароль у Японії відвідала Хіросіму. Співачку зустрів мер міста Юдзакі Хідехіко, який від імені японського народу передав слова підтримки Україні", - йдеться у повідомленні.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тіна Кароль наголосила, що будь-які погрози про ядерну зброю неприйнятні в цивілізованому світі:

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

"77 років тому на японські міста Хіросіма і Нагасакі були скинуті атомні бомби. Ці вибухи були настільки страшними, що відтоді більше ніхто на світі не наважився застосувати ядерну зброю знову. Але сьогодні Україні та Європі все частіше погрожують ядерною зброєю. І це вже звучіть, як ультиматум для всього світу. Україна не віддасть своїх територій, тому ще це наш дім!", - сказала співачка.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Також співачка виступила з концертом у Японії, вбравшись у патріотичну сукню.

Нагадаємо, раніше Аліна Паш після перемоги Kalush Orchestra на "Євробаченні" поскаржилася на цькування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво закликав українців залишити лайку на потім і сконцентруватися на перемозі.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Цибульська своїм голосом спробувала зцілити душі українських дітей, у яких окупанти відібрали все.