Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона чоловік.

Ектор Хіменес-Браво записав зворушливе відозвернення, щоб підтримати своїх українських друзів і країну, яка стала йому рідною, у важкий час. З яскраво-вираженим, але дуже милим акцентом кулінар попросив всіх залишити лайку з обговореннями на потім. Також він заявив, що українці - найсильніша нація, яка обов'язково переможе найлютішого ворога в обличчі президента рф путіна.

Ектор Хіменес-Браво, скріншот з відео
Ектор Хіменес-Браво, скріншот з відео

"Ми на своїй землі. Припиніть когось обговорювати. Всі розборки після війни. Сфокусуйтеся на одній меті - перемога. На одному ворозі - путін", - написав кулінар.

Після його промови промайнули кадри з українськими захисниками, на яких вони широко посміхаються, радіють і тренуються перед битвою з окупантами. Крім того, в публікації він зазначив солдата з "Азовсталі", де йдуть важкі бої з армією рф, і заявив, що зараз його побратими потребують єдності і силі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/
Коментарі - instagram.com/hectorjimenezbravo/

Нагадаємо, Ектор Хіменс-Браво показав, як забезпечує надійний тил для українських захисників: "Кулінарна оборона"

Як повідомляв Знай.uа, Ектор Хіменес-Браво показав, що "русский мир" зробив з його рідним Ірпенем: "Ніколи не пробачу"

Також портал Знай.uа писав, що українцям нагадали, як Ектор Хіменес-Браво самовіддано допомагає країні і постраждалим у війні з росією: "Пишаємося"