Kalush Orchestra 14 травня здобули перемогу на Євробаченні-2022 для України. Володимир Зеленський у своєму емоційному привітанні хлопців і України впевнено сказав, що буде зроблено все для того, щоб наступне Євробачення провести в Маріуполі.

А столичний градоначальник Віталій Кличко заявив, що пісенний конкурс пройде в Києві. Який вже знає, що це таке і почав підготовку. Про це повідомляв Знай.uа.

Які шанси в України прийняти Євробачення – 2023? І що символізує перемога України на головному пісенному конкурсі Європи? Про це розповів міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко для передачі "Сніданок з 1+1".

Олександр Ткаченко
Олександр Ткаченко

"У нас таке улюблене заняття - спочатку треба мати інтригу... Я думаю, що найголовніше сталося - ми перемогли. За нас голосували здебільшого люди, це жест підтримки... Головне, що у нас є досвід. Тому провести Євробачення для нас не буде проблемою навіть в такий час. Тому це питання вирішимо",- заспокоює міністр.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зараз Олександр Ткаченко попросив усіх українців видихнути і насолоджуватися нашою перемогою.

Ведуча Людмила Барбір уточнила, чи можливе Євробачення ТІЛЬКИ в разі перемоги України або навіть в стані війни.

"Я думаю, що ми зробимо все, щоб це Євробачення відбулося в країні",- розмито відповів Ткаченко.

Міністр розповів, що після перемоги Kalush Orchestra 2 міністра європейських країн запропонувало йому фінансову допомогу для проведення конкурсу.

"Фінансову допомогу ми приймаємо, але проводити ми його будемо в Україні. Точка. Сто відсотків",- відкинув здогадки про проведення конкурсу в Швеції чи Іспанії Ткаченко.

Нагадаємо, що Kalush Orchestra підірвали Євробачення і закликали врятувати "Азовсталь": Stefania посіла перше місце.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Канделакі запропонувала дати Зеленському "Оскар" після перемоги Kalush Orchestra: "Схиляти коліно".