Тарологиня і ворожка Кароліна визначила, завдяки чому відомий журналіст Дмитро Гордон розкрив свій внутрішній потенціал, а також Яке у нього кармічне завдання в цьому світі.

Інформацію про це опублікувавши на офіційному сайті Нового каналу. Журналісти зібрали повне досьє на журналіста Дмитра Гордона, а також попросили ворожку Кароліну скласти для нього тарологічний прогноз, який визначить його кармічне завдання і пояснить, в чому його унікальність.

Дмитро Гордон, скріншот: YouTube
Дмитро Гордон, скріншот: YouTube

Таролог запевняє, що Гордон прийшов у цей світ з великою місією, яка полягає в демонстрації досконалості Всесвіту. Він її досягне власними силами, доводячи всім, який він бездоганний. Більш того, вона відзначила його інтелектуальні здібності і яскраво-виражений чоловічий початок. Це означає, що він побудує сім'ю не з однією жінкою.

Кароліна підкреслила, що він займає високе положення в суспільстві і його багато хто поважає.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

"Кармічне завдання, судячи з дати народження Дмитра, – показати досконалість Всесвіту. Яким чином? Самому досягти досконалої форми. Тієї, яка можлива наразі. І ми бачимо, що в нього абсолютно все виходить у житті. До речі, 67-й рік, у який народився Дмитро, досить складний. В карті його шляху закладена війна, протистояння, перешкоди. Але саме завдяки цьому він і розкриває свій внутрішній потенціал", - повідомила тарологиня.

Нагадаємо, Гордон накинувся на "сліпу" киянку Наташу Корольову через війну в Україні: "А ти про концерт в Урюпінську"

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Лукашенко намагається уникнути прямої участі у війні, проте путін не дає спокою: "Ризик західних санкцій"

Також портал Знай.uа писав, Україна переможе, а режим путіна впаде - відомий журналіст давно передбачив майбутнє росії