Сергій Глушко, стриптизер Тарзан чоловік Наташі Корольової, знову прогнувся перед путіним, вирішивши вибілити рашистів, та назвав фейком фото з Бучі.

Поки співачка киянка Наташа Корольова мовчки планує концерти в Урюпінську, її чоловік Глушко вирішив дати оцінку побаченому в Бучі, після того, як рашисти покинули територію, вивозячи посуд та блендери в трусах. Тарзан активно підтримує путінський режим і війну в нашій країні.

Отже, Тарзан цього разу вирішив не трусити на камеру своїм чл*ном, а дати експертну оцінку рашиським воякам. На його думку, російські солдати ніколи не дозволяли собі знищувати країни, гвалтувати жінок, вбивати дітей і здійснювати інші звірства.

"Я не можу пройти повз події, які зараз розгортаються в світі. Той моторошний фейк, який намагаються навісити, намагаються очорнити образ російського солдата, цьому можуть вірити навіть не люди, а істоти, які зовсім не розуміють менталітет російської людини", – сказав стриптизер.

Українці запросили качка в Україну, щоб він сам на власні очі переконався в тому, що творять російські військові.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Приїдь в Україну і переконайся, щоб не додумувати і не сумніватися в тому, що відбувається насправді, просто зроби це, а потім обов'язково вийди в новий ефір, якщо совість і людяність є", "Бройлер який оперує закладеними у підсвідомості штампами нездатний на автономний аналіз інформації та фактів. дуже сумне видовище", "Який російський солдат бореться зі звичайними мирними людьми?", - пишуть українці в коментарях до відео.

Нагадаємо, раніше росіяни повністю знищили харківський екопарк, врятувати вдасться не всіх.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український артист Потап відповів на питання, хто розв'язав війну насправді.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Гордон накинувся на "сліпу" киянку Наташу Корольову через війну в Україні.