24 лютого 2022 року змінило життя кожного українця. У цей день багато хто, хоч і на час, але втратив сенс в житті, цілі і бажання.

Українці залишилися без будинків, роботи, друзів, родичів. Є й ті, хто втратили життя. І пам'ять про це назавжди пронизала ненавстю до росіян серце будь-якого жителя нашої країни.

Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського
Українці під час війни, фото зі сторінки Володимимра Зеленського

Не кожен може впоратися з переживаннями, які принесла повномасштабна війна, самостійно, і це нормально. Наприклад, ведучий Нового каналу Сергій Притула, який волонтерить і допомагає армії з 2014 року, відвідував фахівця.

"Не потрібно соромитися звертатися за професійною допомогою. Я ходив до психолога - якісь речі було складно самостійно переварити і пережити. У мене загинули друзі, є ще друзі в полоні, друзі під окупацією. Всі мої брати - зі зброєю, - зізнався Притула в інтерв'ю Яніні Соколовій. - У мене не буде істотних порад на широку громадськість, тому що якийсь час я намагався впоратися сам - не завжди вдавалося."

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу
Сергій Притула, фото: пресслужба Нового каналу

Потрібно звикати жити в нових реаліях і пристосовуватися до них, тому що війна, на думку Сергія, закінчиться нескоро.

"Я вважаю, що як би там не було, а людям треба говорити правду. І коли кажуть, що у росіян залишилося військової потужності на 10-14 днів, а далі вони видихнуться... Багато хто для себе може це трактувати як те, що скоро росіянам не буде як воювати, і все закінчиться. Це означає подарувати людям примарну надію, - додав ведучий Нового каналу. – Не хочу нікого розчарувати або лякати, але це не скінчиться дуже швидко."

Сергій Притула, скріншот: Youtube
Сергій Притула, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Сергій Притула погодився коментувати фінал Євробачення за мільйон для ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Сергій Притула в перший день війни заплатив 10 тисяч гривень за таксі, щоб врятувати сина в Києві.