Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула зізнався, що не зміг самостійно впоратися з наслідками військових дій в Україні, тому звернувся за допомогою до фахівця. Про це він розповів в інтерв'ю журналістці Яніні Соколовій, передали у Новому каналі.

Сергій Притула. Фото: скрін youtube
Сергій Притула. Фото: скрін youtube

Незважаючи на те, що Притула всіляко допомагає військовим і постраждалим українцям, він сам потребує підтримки. Телеведучий зізнався, що дещо йому складно осмислити, наприклад, смерть або окупацію своїх друзів. Тому він і сходив на прийом до психотерапевта.

"Не потрібно соромитися звертатися по професійну допомогу. Я ходив до психолога — якісь речі було складно самостійно перетравити й пережити. У мене загинули друзі, ще є друзі в полоні, друзі під окупацією. Усі мої брати — зі зброєю. У мене не буде суттєвих порад на широкий загал, тому що якийсь час я намагався собі дати ради сам — не завжди вдавалося", - сказав Притула.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також телеведучий впевнений, що українцям пора навчитися пристосовуватися до нових реалій. На його думку, війна ще не скоро закінчиться.

"Я вважаю, що хай там як, а людям треба говорити правду. І коли кажуть, що в росіян залишилося військової потуги на 10-14 днів, а далі вони видихнуться… Багато хто для себе може це трактувати як те, що скоро росіянам не буде як воювати, і все закінчиться. Це означає подарувати людям примарну надію. Не хочу нікого розчарувати чи лякати, але це не скінчиться дуже швидко", - підсумував Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула в перший день війни заплатив 10 тисяч гривень за таксі, щоб врятувати сина в Києві: "Плану не було"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула погодився коментувати фінал Євробачення за мільйон для ЗСУ: Kalush Orchestra не зможуть не перемогти

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула звернувся до українців з поганою новиною про ленд-ліз від США: "Пообіцяли дати..."