Заслужений артист Росії Віктор Добронравов, син зірки серіалу "Свати" Федора Добронравова розповів про русофобію і ситуацію з Україною.

Актор з серіалу "Не народися красивою" переконаний, що якщо росіян не пускають в ресторан десь в Європі і не можуть вирішити цей конфлікт, то як повинні вирішити конфлікт дві великі держави. Він вважає, що росіян повинні зустрічати зі словами "Ви росіянин? А я француз(наприклад). Дуже шкода, що така ситуація - проходьте"

"Ось звідки треба починати. А коли "російська свиня, ви країна-агресор", все. Як ми домовимося? Все з цього починається. Як домовляться країни, якщо не можуть домовитися дві людини, які нічого один одному не зробили".

Віктор Добронравов, фото: Знай.uа
Віктор Добронравов, фото: Знай.uа

Віктор стверджує, що відчуває напругу і зобов'язання висловитися, так як він публічна людина. Але йому доводиться говорити загальними фразами і висловлювати загальну думку, чтб не скотиться в якусь сторону.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Актор переконаний, що росіяни - окремий народ, який складно зрозуміти іншим країнам.

"Я не проти фрази "Ми росіяни, з нами Бог". Територія країни така у людей, і вони живуть за своїми правилами. Країна, у якої 30% населення туалет мають на вулиці, таку країну санкціями не налякати. Вони не розуміють, з ким зв'язалися"

Віктор каже, що все це велика і складна гра, а гинуть прості люди, на яких всім плювати.

Війна в Україні. Фото: Макс Левін
Війна в Україні. Фото: Макс Левін

"Все, що відбувається зараз, викликає у мене презирство. Я із задоволенням буду їздити в інші країни подорожувати. Світ великий. У цьому буде мій російський пох*їзм. Я не стану від цього біднішим, якщо я зверну свій погляд в інший бік,- коментує Добронравов русофобію у світі. - Мені не соромно, що я росіянин. Я зараз гордий. Все мине. Треба бути добрішими. Всередині боляче від несправедливості. Чому я повинен мати якусь точку зору на цей рахунок? Я, людина, яка не займається політикою і просто хоче їсти. Чому великий диригент повинен давати оцінку, чому повинні скасовувати концерти. Ви все це під одну гребінку",- видав Віктор.

Нагадаємо, що Федір Добронравов з серіалу "Свати" 40 років живе з дружиною, але твердить, що "Валюха краще": чому вони жодного разу не сварилися.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Сватів" Інна Корольова зізналася, чому її доньці не подобалося грати у ролі Жені: "Все набридало".