14 травня 2022 року Україна втретє повторила свій тріумф і виграла Євробачення завдяки групі Kalush Orshestra і їх пісні про маму "Stefania".

У 2004 році перемогу здобула Руслана і "Wild Dances", а в 2016 Джамала розчулила всіх піснею "1944".

Джамала
Джамала

Саме до Джамали знову з'явилися (або вони і не зникали) питання у друга Ані Лорак Сергія Лазарєва.

Зазначимо, що Сергій Лазарєв першим засудив дії путіна і війну в Україні, після чого на якийсь час зник і повернувся з гаслом "Я гордий тим, що я росіянин".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Зараз він вирішив сколихнути пам'ятні моменти Євробачення 2016 року і в день фіналу конкурсу 2022 року викотив пост про це.

"Росія не бере участь в цьому році. Але рівно 6 років тому, 14 травня в Стогкольмі росія була в явних фаворитах і букмекери передбачали їй 1 місце. Це було моє перше Євробачення! Перемога в глядацькому голосуванні і 3 місце в підсумку. Тоді було багато розмов і скандалів про втручання політики в конкурс. Для мене було важливо інше. Є моменти в житті, якими я щиро пишаюся. Цей виступ у фіналі - один з таких моментів! До сліз!"- написав Лазарєв і прикріпив відео зі своїм виступом на Євробаченні.

У коментарях шанувальники, зрозуміло, його підтримали:

"Так це був розкішний виступ. Були, бачили, вболівали", "Це було без слів 1 місце", "Найкращий","Мурашки", "Сергій, я і тоді дивилася із задоволенням і зараз! росії заборонили брати участь на Євробачення бо сильних бояться!"...

Але в коментарях з'явилися і українці, які трохи заспокоїли це солодке безумство:

"Ви ще довго не будете виступати на світових сценах, довго доведеться змивати кров невинних українців", "Не забувайте товариші що ви в цьому конкурсі перше місце отримали ну точно не тільки за супер хіти", "Сподіваємося Євробачення буде закрито назавжди для росії", "Нічого страшного, подумаєш там концерт пропустив. В Юрмалі виступиш, нафіг тобі той захід гнилий"...

Ані Лорак і Сергій Лазарєв, instagram.com/anilorak
Ані Лорак і Сергій Лазарєв, instagram.com/anilorak

Нагадаємо, що друг Ані Лорак Сергій Лазарєв потрапив під удар путіна і російських ЗМІ: "Це цькування, я завершую свою діяльність".

Раніше ми повідомляли, що друга Ані Лорак Лазарєва "скасували" у росії після підтримки війни і проти неї: його замінить Басков.