Відомий музикант Макс Барських, після майже трьох місяців війни, зізнався, що відчуття, які відчув у перші дні вторгнення не відпускають його.

Макс Барських в Instagram виставив уривок зі свого виступу, де співає свою пісню "Прийде весна", яку написав одразу в перші дні нападу рф на Україну.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Де б я не виконував цю пісню, завжди поглинають спогади перших днів війни. Я пообіцяв собі, що завершу її після нашої перемоги в найближчому майбутньому", - розповів Макс Барських.

На час війни Макс перебував у Києві, і перші "привіти" від рф відчув на власні вуха. Співак повністю відмовився від усього російського, хоч і мав велику аудиторію слухачів, та писав переважно для російських шанувальників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер Макс розірвав всі контракти, перестав переконувати росіян, що ми не такі, як їм намалювали пропагандисти, почав співати та спілкуватися українською та навіть поступив у ЗСУ.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

В коментарях Макса підтримали та висловили слова захоплення:

"Разом до перемоги", "Важко писати про мир, коли навколо "не мир", коли від розривів ракет і снарядів гинуть люди, коли дитячі очі, наповнені сльозами, дивляться в небо з надією, щоб не було чути вибухів. Коли матері схиляють голови у плачі над загиблими синами. Коли дружини ридають, хрестячи чоловіка, що йде на фронт", "Дякую за чудову пісню!!! Дуже прикро та боляче за всіх нас, але у нас один шлях, шлях до перемоги", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Яна Глущенко з "Дизель шоу" після перемоги України хоче подарувати чоловікові дівчинку.

Також "Знай.ua" писав, що Даші Квітковій після втрати документів і ключів, а також допитів поліцейських, все ж вдалося дістатися додому.