Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук повідомив своїм слухачам неприємну новину - всі заплановані концерти гурту "Океан Ельзи" йому довелося перенести на 2023 рік у зв'язку з військовою ситуацією в Україні.

"Океан Ельзи" і Святослав Вакарчук // facebook.com/okeanelzyofficial
"Океан Ельзи" і Святослав Вакарчук // facebook.com/okeanelzyofficial

Вакарчук зазначив, що вони відразу визначилися з новими датами, так як без сумнівів впевнені в перемозі України. Крім того він заявив, що всі куплені квитки залишаються дійсними, незважаючи на обставини. Також він попросив звертатися за будь-якою додатковою інформацією, так як усвідомлює всю нестабільність нинішнього становища в країні.

"З абсолютно зрозумілих причин, переносимо наші концерти української частини туру з цього на наступний, 2023 рік. Ми точно знаємо, що Перемога, як справедливість і правда, за Україною. Ми понад усе віримо в наші ЗСУ! І тому вже зараз оголошуємо нові дати концертів", - написав артист.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Святослав Вакарчук розповів, від чого російська армія ніколи не відмиється: "Запам'ятайте цю букву z"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук у день народження видав свою найбільшу мрію: "Після перемоги..."

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук розповів, що з ним зробила ненависть, викликана війною: "Сильно, до сліз"