Відома співачка і справжня українська поп-діва Тіна Кароль різко висловилася на адресу російського виконавця Григорія Лепса, який виступав для російських окупантів.

Українська співачка не змогла пройти повз те, що Григорій Лепс, який не раз виступав в Україні, так відкрито підтримує володимира путіна і вбивства мирних українців.

"Нутро тварини, все було ясно ще тоді, коли я сказала тобі ні. Заїжджай ближче, Не тікай так швидко, ми зустрінемо, як слід!",- зазначила Тіна Кароль.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Російський артист Григорій Лепс відповів українській співачці Тіні Кароль після її слів, що він буде "їжею для черв'яків" в Україні після концерту на Донбасі для підтримки окупантів. Зробив він це в інтерв'ю путінському підлабузнику Володимиру Соловйову.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Тіна Кароль там написала, що я буду годувати черв'яків. Вона - блискуча співачка, чудова артистка, красива дівчина. Ну, рано чи пізно ми будемо годувати черв'яків", - сказав Лепс.

Після цього Григорій пояснив, що кажен вільний робити вибір, який захоче. А вибір стоїть перед усіма. Саме тому він обрав жити на своїй батьківщині і зі своєю сім'єю.

Напевно, Лепс так натякнув на те, що зроби він, як Галкін і Пугачова, у нього не залишилося б вибору і довелося б розлучитися з сім'єю і покинути батьківщину. Що ще раз доводить ступінь диктату путіна на росії.

Нагадаємо, що Тіна Кароль з місця жахливої трагедії показала ультиматум всьому світу.

Раніше ми повідомляли, Лариса Доліна, Денис Майданов та Григорій Лепс: Володимир Путін "висадив спецдесант" на окупований Донбас.