Знаменитий український хореограф, зірка шоу "Танці з зірками" Влад Яма не дуже часто ділиться з шанувальниками деталями свого життя, але періодично радує на своїй сторінці в соціальній мережі instagram новими фото. Так, цього разу танцюрист занурився в довоєнні спогади і поділився щасливим моментом.

Влад Яма з перших днів російського вторгнення в Україну активно висловлюється проти війни. Втім, танцюрист, як і всі українці, скучив за мирним часом.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Так, на своїй сторінці в соцмережі хореограф поділився теплим спогадом з довоєнного життя. На фото артист позує з двома дітками, які тримають в руках переможні кубки. По всій видимості Влад Яма судив танцювальний конкурс і вирішив зробити яскравий знімок з переможцями.

Танцюрист зазначив, що на фото події річної давності і згадав, як тоді добре жилося без російських ракет, що руйнують міста. Однак додав, що після перемоги в Україні буде ще краще.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"1 рік тому. Як же було добре. І ще буде", - підписав фото хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Також наш портал інформував, Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з Росією:" з абсолютно зрозумілих причин..."

Крім того, наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла про "фільтрацію" друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег".