Ведучий програми "Твій день" на 1+1 Костя Грубич відвідав Харків, який тільки почав приходити до тями після безперервних обстрілів окупантами. Телеведучий опублікував серію знімків з оживаючого міста на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Український телеведучий Костя Грубич відвідав Харків і показав, як місто оживає після активних обстрілів російськими окупантами. Ведучий поспілкувався з мером міста Ігорем Тереховим, а також показав, як тече життя в Харкові, який тільки недавно відбив атаку окупантів.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

"Ха - начебто так харків'яни називають своє місто. Кілька днів роботи тут реально зарядили мене позитивною енергією. Харків - крутий, реальний герой", - підписав публікацію телеведучий.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На опублікованих провідним знімках можна побачити снаряд, що не розірвався після міста. Також людей, які стоять на тлі зруйнованого будинку, але не втрачають оптимізм і все ще посміхаються, вірячи в перемогу України.

"Наші люди дивовижні", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".

Також наш портал інформував, Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з Росією: "З абсолютно зрозумілих причин..."

Крім того, наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла про "фільтрацію" друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег".