Відомий український музикант Макс Барських зворушив словами подяки світу за порятунок і допомогу українцям. Він зазначив, що допомогу, яку надає світ неможливо переоцінити. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Макс Барських зазначив, що через війну українці були змушені роз'їхатися по всьому світу і в яку б країну вони не потрапили, скрізь їх зустрічають тепло і допомагають чим, можуть. Артист подякував світу за неймовірну підтримку і доброту щодо українців.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Війна розкидала українців по всьому світу, і ми говоримо йому "спасибі" за турботу і теплі обійми. Це неможливо переоцінити. Ми завжди будемо вдячні людям і містам, які прихистили наших жінок і дітей, за доброту і чуйність. Але я впевнений, що щоночі перед сном українці мріють про повернення у свої будинки, незважаючи на те, що вціліли вони або стоять в руїнах", - написав артист.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Макс Барських зазначив, що попри добре ставлення закордоном українці рахують хвилини до повернення додому. Він додав, що це обов'язково трапиться, але потрібно почекати і всіма силами наближати перемогу.

"Наші воїни повернуться. Наші матері і жінки повернуться. Наші діти і світ повернеться. Треба чекати. І робити все, заради перемоги", - додав Барських.

Раніше Знай писав, колишня Потапа Ірина Горова здивувала яскравою зміною іміджу, Wellboy не втримався: "Ну ви і люта".

Також ми писали, Влад Яма занурився в довоєнні спогади і поділився щасливим моментом: "Було добре".

Крім того, ми писали, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" поділилася найрадіснішим моментом життя з початку війни: "Щаслива".