23-річна Міла Сивацька - популярна українська актриса, яка відома за ролями в таких фільмах і серіалах, як "Повернення Мухтара", "Синевир", "Пес", "Останній богатир", "Гранд". Основна частина з них - російського виробництва.

Дівчину нічого не бентежило, працюючи в країні-агресорі навіть після початку війни на Донбасі. А зараз в Stories, в Instagram-акаунті, де за її життям стежать понад 880 тисяч осіб, вона вирішила переконати українців у тому, що все ж є хороші росіяни, навіть після повномасштабного вторгнення і вбивства мирних жителів, починаючи з 24 лютого 2022 року.

Міла Сивацька, фото: Instagram
Міла Сивацька, фото: Instagram

— Телевізор і пропаганда дуже хочуть змусити вірити всіх, що всі в Росії підтримують війну. Але це не так. Я вже 2 години читаю всі ваші листи в директ і відповіді на питання. І вас сотні! Що можна зробити?

  • допомагати українським біженцям та фондам
  • спокійно говорити з близькими, показувати їм інші шоу, відео, новини і бути поруч
  • дбати про молоде покоління, щоб вони знали, що вбивати жахливо і захищати їх від пропаганди, розповідати їм все як є
  • не втратити в собі людину і критично мислити.

Міла Сивацька, фото: Instagram
Міла Сивацька, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ніхто не може за день поміняти суспільство. Але можна почати ланцюжок змін і почати зі свого оточення", - підсумувала вона.

Міла Сивацька, скріншот: Instagram Stories
Міла Сивацька, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Кошмал зі "Сватів" показала, як утримує психологічну рівновагу в умовах війни: "Інше відчуття себе"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова в патріотичному вбранні стала втіленням Статуї Свободи для українців: "Краса неймовірна"

Знай.ua писав, Ольга Сумська скупалася в бузковому килимі, і обнялася з кожною Київською квіткою: "Бачити це і надихатися"