Красуня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розкрила українцям свою найзаповітнішу мрію.

Найпотаємнішим Христина Горняк поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежать понад 100 тисяч осіб.

Дружина Остапчука поділилася з українцями картинкою, яка зараз описує її мрії. Виявилося, що Горняк, як і більшість українців зараз мріє про перемогу та, щоб в країні знову запанував мир. Також вона бажає, аби живими до своїх родин повернулися захисники Маріуполя, що зараз перебувають на заводі "Азовсталь".

Скріншот допису Христини Горняк
Скріншот допису Христини Горняк

"А про що мрієш зараз Ти? 💙💛", - запитала Христина Горняк у своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У коментарях українці зізналися, що мріють про те ж саме, що і Христина. Зараз перемога України та мир - найголовніше для кожного громадянина.

"Про те саме", "Зараз це найголовніша мрія 🙏", "Наша мрія одна на всіх🙏🙏🙏💛💙", "Щоб тато скоріше повернувся з Донбасу живим і здоровим додому 😭", "Щоб закінчилась війна, абсолютно всі воїни повернулися живі", - зазначили користувачі мережі у коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, дружина Остапчука відповіла на нападки українців, які звинувачують її в "неналежній" поведінці під час війни: "Буду і хочу жити"

Раніше Знай повідомляв, Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів: "Хто тут кайфує?"

Також Знай писав, дружина Вови Остапчука Христина Горняк пояснила в чому справжня сила українців: "Кожен - пазл в боротьбі зі злом"