Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк відреагувала на звинувачення одно зі своїх підписників про те, що вона нібито поводиться аморально під час війни, виставляючи фотографії зі своїми образами в дзеркалі і тощо. Дружина Остапчука заявила, що вона усвідомлює, що зараз відбувається в її рідній країні, але через це не позбавляє себе можливості жити.

Дівчина також нагадала, що з початку вторгнення росії всіляко допомагає українцям, відправляючи гуманітарну допомогу.

"Так, в країні повномасштабна війна, яка забрала сотні життів, руйнує домівки, розрушає міста, і повірте мені, я це дуже добре розумію, інакше я б не робила все те, що роблю вже два місяці по допомозі, я б не носила щодня коробки по 10 кг, коли моїй поломаній спині це категорично робити не можна, і так далі, АЛЕ ЖИТИ Я НЕ ПЕРЕСТАНУ!" - заявила дівчина.

Скріншот з Instagram, Христина Горняк
Скріншот з Instagram, Христина Горняк

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, вона написала, що вдячна кожному новому дню і зараз живе на повну, тому не збирається припиняти доглядати за собою або займатися рутинними справами. Дружина Остапчука порадила і своїм шанувальникам не забувати про свої потреби і бажання.

"Бог дарує мені захист, щодня я просинаюсь і дякую за ще один день, а ввечері за прожитий день, бо я не знаю, скільки таких днів мені відміряно, тому я БУДУ І ХОЧУ ЖИТИ щодня!" - написала Христина.

Нагадаємо, Христина Горняк зізналася, чого їй не вистачало в Ужгороді - про Вову Остапчука ні слова: "Так тепло всередині, як ніколи"

Як повідомляв Знай.иа, дружина Вови Остапчука показала, як буде зваблювати коханого на побаченні: "Моє серце забилося швидше"

Також портал Знай.иа писав, що дружину Вови Остапчука здивувало, що в Україні так мало дітей чоловічої статі: "Потрібно народжувати"