Український шоумен, ведучий, комік і актор Вадим Мічковський часто радує шанувальників часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 750 тисяч чоловік.

Він більш відомий під псевдонімом "Дядя Жора". У травні 2020 року Вадим переніс інсульт, а вже зараз, через два роки, поділився з публікою дуже радісною новиною - в їхній родині поповнення.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

"Юху! У нас поповнення, дівчинка!🔥 Знайомтеся. Наш новий член сім'ї🐶 допоможіть вибрати ім'я... давайте варіанти...", - пише дядя Жора в публікації.

До публікації він прикріпив тільки одну фотографію-пухнастою малятка. А в коментарях користувачі відразу ж почали придумувати їй ім'я. Більшість варіантів дуже актуальні на час війни. Тут і Стефанія, і Джавеліна, Лола, Дейзі, Шеллі, Жужа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дядя Жора, instagram.com/dyadya_jora
Дядя Жора, instagram.com/dyadya_jora

"Ще одна дівчинка🙏", "Карамелька найкраще і до кольору Підходить", "Стефанія, без варіантів", "Джавеліна - одне з найпопулярніших напевно на сьогоднішній день", "Було б дуже символічно", "Нехай Аміна вибирає❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дядько Жора показав Лукашенку "звідки на Білорусь готувався напад": "Які ще варіанти?"

Як повідомляв "Знай.ua", дядько Жора зворушився єднанням українців під час війни: "Сльози на очі"

Знай.ua писав, дядько Жора жорстко пройшовся по російському менталітету: "Це ж наскільки треба бути тупим..."