Телеведуча Марина Леончук ще в минулому році ділилася з шанувальниками будь-якими думками, стосовно нахабних, докучливих колекторів, офіційного розлучення, що сталося досить давно і ще багато чого іншого.

Вона часто радує Користувачем фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram і Facebook, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб. Зараз в Stories Марина спробувала відповісти на питання, куди вона пропала і чи все з нею в порядку.

Марина Леончук, фото: Facebook
Марина Леончук, фото: Facebook

— Доброго ранку, де ви зникли? У вас все добре?

- Так, друзі, я зникла. Здається, що і сама для себе, і нічого не можу сюди писати і викладати. Розповідати про всі мої почуття і емоції теж не хочу, тому що всім болить і кожен щодня приймає важкі рішення і починає життя заново десь далеко або повертається додому з вірою, що небезпека вже минула... а наші воїни з Азовсталі прямо зараз борються за право жити, хоча всі ці 84 дні боролися за таке право для нас і всієї України. Молюся, щоб всі вони з необхідною медичною допомогою були живі і доставлені в Україну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Марина Леончук, фото з Фейсбуку
Марина Леончук, фото з Фейсбуку

Її можна зрозуміти, зараз не можна ні на секунду забувати про воїнів, які знаходяться на "Азовсталі". І також не можна забувати про людей, які перебувають на тимчасово окупованих територіях.

Марина Леончук, скріншот: Instagram Stories
Марина Леончук, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Руда Маняша": ведуча 1+1 Леончук згадала кумедні шкільні прізвиська

Як повідомляв "Знай.ua", телеведуча Марина Леончук зірвалася з котушок через жарти про блондинок: "Пику начищу"

Знай.ua писав, ексколега Анатоліча Марина Леончук розповіла про несподіване побачення через 5 хвилин після знайомства: "Я легковажна?"